Today's opening times:

8am - 9.30pm

Accessibility links

David & Sheila's Case Study

Tags:

David & Sheila's Case Study

At Everest we take pride in our work, and we like to ensure that we leave our customers happy and totally satisfied with their new home improvements. We recently caught up with some of our customers to see how they found the Everest experience…

Everest really have improved the house. We’re very, very pleased.

David & Sheila, Hertfordshire

 Strong south-Easterly winds meant David and Sheila were rarely able to sit out and enjoy the view from the beautiful Hertfordshire home where they have lived together for over forty years. Everest changed all that by installing a luxurious conservatory. Now they can enjoy their garden in perfect comfort, rain or shine.

 If you’re interested in finding out more about what our customers have to say about us, why don't you visit our Review Site?